Metode de Plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.nadudvary.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastră.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plații prin transfer bancar sunt:

  • NÁDUDVARY Mária Magdolna I.I. 
  • CUI 35150566
  • Nr. Reg.Com. F12/1917/2015
  • Sediul social: Răscruci nr. 129, județul Cluj
  • Banca Transilvania Cont IBAN: RO08BTRLRONCRT0325357301

Prin Card bancar

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând ca nici o informație legata de cardul tău nu este transferata sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri În mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

RON / HUF / EUR
HUFForint
EUREuro